Blogi testivaiheessa

Aloittelen vasta blogiani uudelleen suomenkielisenä.

Tänään yksi kirjoitus lipsahti julki keskeneräisenä, mutta sitä ei pysty edes kunnolla lukemaan, koska lehto.net-domainsäätöni ovat yhä kesken.

Malttakaa siis yhä te 56 ensimmäistä uutta lukijaani. Tämä avautuu kyllä täsrä pian kunnolla.

2 thoughts on “Blogi testivaiheessa

 1. Hyvä projekti!

  Millä tavalla muutit blogia teknisesti?

  Nimim. ”pitkään ollut oma blogi hostattuna, mutta en ole vielä viitsinyt maksaa ns. täyttä vuosiylläpitoa.”

  Eli allekirjoittaneella WP-blogi on tuolla (dot)wordpress(dot)com alla.

  Haen mahdollisimman paljon kokemuksia erilaisista hostaus-tavoista. Tiedän sen että WP-blogit voivat joskus olla aikamoinen ylläpitoriesakin, jos ei ole kovin kiinnostunut tunkkaamisesta. Omalla kohdalla tuo aika on ”ajoittain” kortilla, toisinaan taas enemmän aikaa puuhastella kaikenlaista.

  J

  1. Ilmaisin asian kenties liian hienostuneesti. Minulla oli tässä osoitteessa aiemmin eri fokuksella englanninkielinen blogi, jota en erikseen poistanut.

   Rupesin van nyt lisäämään kirjoituksia suomeksi, lisäsin parit kategoriat suomen kielellä ja päivitin blogin kuvauksen ja ulkoasupohjaa.

   Tarkoitukseni on saada tämä vielä kokonaan suomenkieliseksi, kun nyt tämä on vielä tällainen sekoitus englantia ja suomea.

   Blogi pyörii nyt wordpress.comin hostauksesa, mikä on maksutonta, mutta todella rajoittunutta. Jos innostun tästä blogailusta kunnolla, etsin jonkun enemmän säätövaraa tarjoavan paikan pyörittää blogia.

Kommentointi on suljettu.