Kuivausrumpu on mahtava

Pyykkien kuivattaminen pienessä kaupunkiasunnossa on ärsyttävää, kun ei ole erillistä kodinhoitohuonetta. Pyykkiteline on siis tilaa viemässä yleensä kylpyhuoneessa tai olohuoneessa, tai hieman lämpimämmillä keleillä pihalla tai parvekkeella.

Viime muuttoni yhteydessä ratkaisin tilaongelman kuivausrummulla. Tällainen alkaen noin 400 euron kone on oiva apu laiskalle tai kiireiselle sinkulle tai perheelle. Pyykit siirtyvät suoraan pesukoneen linkouksen jälkeen kuivausrumpuun, ja tuntia myöhemmin ne ovat useimmiten valmiita vaatekaappiin. Tämä pätee ainakin alusvaatteisiin, sukkiin ja muihun konekäsittelyä kestäviin vaatteisiin.

Ennen kuivausrummun hankkimista minua varoiteltiin, että rumpu tuhoaa vaatteet. Minulla on ollut tämä Siemensin kone nyt maaliskuusta alkaen, ja olen ollut oikein tyytyväinen. Arki on helpottunut kovasti. Ei enää pyykkitelinettä tiellä kämpässä.

Myöhemmin sitten näen, ovatko vaatteet kuluneet olennaisesti aiempaa nopeammin.

kuivausrumpu