Sunnuntain päivällinen

Pwjantai ja lauantai ovat monille vapaapäiviä ja viikon kohokohta, mutta sunnuntai saattaa tuntua vaisummalta, kun töihinpaluu häämöttää.

Olen keksinyt tähän oivan ratkaisun veljeni ja vähen vaimonsa kanssa. Nautimme sunnuntaisin mahdollisuuksien mukaan hienon kahden tai kolmen ruokalajin päivällisen, joka kruunaa kuluneen viikon ja on hyvä tilaisuus vaihtaa viikon kuulumiset.

Rakkaudella tehty kotiruoka on sitä paitsi parempaa kuin ketjuravintoloiden perusmättö. Kaikki eivät asu Stadin laadukkaiden ravintoloiden lähellä, ja niistäkin suuri osa on sunnuntaisin kiinni.

Yksin on tylsä syödä ja tehdä ruokaa, joten kutsu ystäväsi,  sukulaisesi tai naapurisi kylään. Jos ruoanlaittotaitoisia on useampia, vuoroa voi vaihdella.

jälkiruoka
Jälkiruoaksi suklaavaahtoa appelsiiniliköörillä.

Kanafileet täytimme yrteillä (rukolalla ja persiljalla) . Ne saivat nopeasti värin pannulla ja kypsentyivät uunissa noin 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tärkeää on seurata kanan kypsyyttä, jotta liha ei kuivu.

pääruoka 3.1.2016

Kanafileet täytimme yrteillä (rukolalla ja persiljalla) . Ne saivat nopeasti värin pannulla ja kypsentyivät uunissa noin 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tärkeää on seurata kanan kypsyyttä, jotta liha ei kuivu.