Täytetyt paprikat

Kaipasin lauantaille jotain helppoa ja nopeaa ruokaa. Ensin ajattelin, että voisi olla jotain kevyttäkin, mutta se ei ihan toteutunut, ainakaan kaloreiden kannalta.

Tein siis täytetyt paprikat, kotikokki.netin reseptillä ja hieman soveltaen.

Jotta paprikoiden täytteestä ei tulisi liian vetinen, vaihdoin tomaattimurskan tilalle jauhelihakastikkeeseen ranskankerman. Siksi tämä nyt ei ollutkaan mitään kevytruokaa yhdessä emmentaljuustoraasteen kanssa.

Viiden minuutin keittämisen ja noin 25 minuutin uunissa kypsentämisen (200C / keskilämmöllä) jälkeen paprikoista täytteineen tuli oikein hyvät. Juusto suli mukavasti, mutta oli hieman hieman rapsakkaa.

Itse paprikoihin olisin kaivannut lisää makua, vaikka lisäsin jauhelihan sekaan reseptiin mausteisin verrattuna vielä chilijauhetta. Seuraavalla kertaa lisäisin keitinveteen enemmän suolaa, ja mausteita voisi lisätä myös paprikoihin ennen jauhelihakastiketta.