Outlook-niksi unohtavaiselle

Keksin yksinkertaisen, mutta työnteon arkea helpottavan kikan. Tähän olisi varmasti jokin elegantimpikin tapa, mutta vielä en ole sitä hoksannut.

Toimittajan ammatissahan kuulee ja näkee jatkuvasti ympärillään potentiaalisia uutisaiheita, jotka ”tarkistan sitten huomenna töissä”. Eihän niitä useinkaan sitten enää hetken päästä muista, tai sitä samperin Faceboook-kirjoitusta tai linkkiä ei enää löydy edes.

Teinkin nyt itselleni Outlook-sähköpostiohjelmaan säännön, että uutisaihe-sanan sisältävät viestit menevät erityiseen saapuneiden viestieni alakansioon. Sieltä löydän ne helposti. Viestit menevät sinne oikeaan kansioon nyt automaattisesti, kun lähetän itselleni asiasta muistutusviestin, mistä vain laitteesta.

Tämä temppu toimii myös muiden ihmisten kanssa. Pyydän vain lisäämään viestiin uutisaihe-sanan otsikkoon, ja löydän sen juttuvinkin sitten töissä.

Kommenteissa saa toki mielellään kertoa, jos on keksinyt tähän paremman tavan, joka ei ole laite- tai sijaintiriippuvainen.