Kokeiltua: Grill It! Tapiola Garden

Espoon Tapiola on ollut suuressa työmaamyllerryksessä isojen rakennushankkeiden, kuten uusien asuintalojen, Ainoa-kauppakeskuksen ja Länsimetron aseman takia.

Osa Tapiolan keskustasta on jo valmiina, joten olen palannut katsomaan miltä siellä näyttää.

Ainoan yhteyteen on tullut muutama uusi ravintola, ja niistä kirjoitan myöhemmin. Ensin piti kuitenkin kokeilla uudelleen Garden-hotellin ravintola, joka vaihtui S-ryhmän Sevillasta Grill It! -ravintolaksi.

Pahoittelen, että kuvat eivät ole tällä kertaa hyviä. Nokia 8 ei valitettavasti ota kovin hyviä kuvia hämärässä etenkään sisätiloissa.

Grill It! lupaa erityisesti laadukasta grillattua kalaa ja lihaa puuhiiligrillistään. Olen nyt testannut sitä kahdesti.

Ensimmäisellä kerralla söin alkuruoaksi lohta ja pääruoaksi kuhaa. Molemmat ihan hyviä, mutta näissä ei noussut grillin etu esille.

Viime perjantaina tilasin pippuripihvin puoliraakana (medium rare), ja sain mureaa lihaa melko oikealla kypsyysasteella. Liha oli ehkä hieman yli sen ”medium-”, mutta ei kuitenkaan aivan puolikypsää vielä.

Kuten usein Suomessa, kaikki lisukkeet eivät olleet aivan samaa tasoa. Ranskalaiset olivat perinteistä pakastealtaan tavaraa. Pavut ja pekonit ohessa sentään maistuivat tuoreemmilta.

Palvelu oli ammattimaista ja ystävällistä. Pihvipaikkana siis uskallan Grill It!:iä suositella, jos sattuu olemaan lähettyvillä.