Blogille uusi nimi: Hyvä Elämä

Olen pitkään miettinyt, että mikä olisi parempi nimi kuvaamaan tätä blogiani kuin pelkkä nimeni. Aihepiiri on ainakin tällä hetkellä pääasiassa ruokaan liittyvä, koska töistäni en halua (pääasiassa) täällä kirjoittaa, ja matkusteluni on niin töissä kuin vapaa-ajalla tällä hetkellä vähäistä.

Viimeksi ruokamatkalla Barcelonassa toukokuussa 2018.

En halua kuitenkaan otsikkotasolla liikaa rajoittaa kirjoitteluani, joten pelkkä ruoka- ja juomablogi tämä ei ole. Eikä tämä ole myöskään mikään herkkusuublogi, koska haluan kirjoittaa myös epäonnistuneista kokemuksista, oli se sitten kaupassa, ravintolassa tai omassa keittiössäni.

Viimein keksin sen. Haluan kirjoittaa asiasta, jotka tekevät hyvän elämän. Tällä hetkellä hyvä ja terveellinen ruoka, ja entistä useammin sen kokkaaminen sen itse, ovat tuossa isossa roolissa. Siihen sopivat myös satunnaiset tutustumiset uusiin laitteisiin ja niin edelleen.

Elämä ei ole hyvää joka päivä. Sitä kannattaa mielestäni kuitenkin tavoitella, niin asenteissaan kuin tekemisissään.

Blogini on nyt toistaiseksi siis Teron Hyvä Elämä.